lørdag 27. februar 2010

Bye-bye vinter!

Jeg pakker. Kofferter. To stk fine røde ligger her og får et og annet slengt oppi seg. Som dere ser er de ikke  særlig fulle, og det blir de ikke heller. Har nemlig tenkt å shoppe litt i junaiten! *glise*

Det blir jo litt trist å forlate det flotte vinterværet i Bergen, men det sies at det muligens holder til vi kommer tilbake igjen også!;o)
Jeg vet jeg har sagt det før, men det kan godt gjentas (for å veie opp for alle som klager så fælt...) - denne vinteren har vært den flotteste jeg har opplevd på mine 12 år i Bergen. Stabilt, flott vintervær. Lyst og hvitt, ikke vått og grått og grønt. Hurra!:o)
Er ikke dette flott kanskje?
Utafor kaffebaren på jobben.
Fra gata vår.
Leo koser seg - så klart!:o)

Da ønsker jeg dere ei flott vinteruke - er tilbake om ei stund med heeelt andre motiver!:o)

torsdag 18. februar 2010

M-game-premie:o)

Jeg har brukt gavekortet jeg vant hos Papir i hjertet for 3.plassen i M-game. Jeg klarte altså ikke å vente til vårens nyheter kommer inn. Men - det tar jo ofte uker og måneder - og så tålmodig er jeg ikke!;o)
Dessuten satser jeg på å kanskje få med meg noen nyere ting fre en scrappebutikk i Florida!:o) Vi skal nemlig til Florida i vinterferien - det har jeg visst ikke nevnt her. Gjett om vi gleder oss??!!! Har aldri vært i USA, og til tross for en uliiidelig lang reise, så blir det spennende! Skal holde til i nærheten av Orlando, og Disney World og andre barnevennlige ting er hovedfokus. Men jeg har nå tenkt meg på litt shopping også... Og så håper vi på gode temperaturer, så vi kan bade litt!:o)

Anyway - her er hva jeg brukte gavekortet til. En god del kartong og lim, ja, men det er jo det jeg bruker mest av - hehe...

søndag 14. februar 2010

Alle hjerters fastelavn?

Ønsker alle en fin morsdag, fastelavnssøndag og alle hjerters dag!
Vi har feira med boller!:o)

lørdag 13. februar 2010

♥Pernille+Øyvind=sant♥

Det er lenge siden jeg har vært i bryllup. Husker ikke helt sist faktisk... Men idag var dagen for Pernille og Øyvind! Jeg troppa opp ved Tinghuset med kamera. Det var det heldigvis flere som gjorde, for det ble ikke akkurat flust med blinkskudd... Men brudeparet strålte og det er jo det viktigste, tross alt!!

Gratulerer så mye, Pernille og Øyvind!! Måtte lykken følge dere på ferden videre!
Her er det bildet jeg sjøl er mest fornøyd med. Noenlunde skarpt iallefall.

Og det samme i svarthvitt:

Ett til. Har gjort bakgrunnen uklar, så kjolen kommer enda bedre fram.

Sukk - nesten så jeg får lyst til å gifte meg...:o)

fredag 12. februar 2010

Litt kreativt på en fredag

Ahhh - fredag!! Min favoritt av ukas dager! Selv om jeg vanligvis er ekstra trøtt når fredag ettermiddag kommer, så er fredagsfølelsen så god, så god!
Ville bare vise siste ukes kreative krumspring. Min gode venninnekollega (eller kollegavenninne:o)) Pernille fylte 40 år denne uka. 40 år!! Og hun er merkelig nok født samme år som meg! Enda jeg fortsatt er ung og lovende! Eller?? *fnis* Vel - iallefall - gave måtte hun jo få! Jeg visste at hun skulle få iPhone til bursdagen, så jeg sydde et etui, inspirert av liknende ting på Etsy.
 
Inni var det en iPhone i papp, med gavekort på baksiden, på en lunsj på restaurant. Jeg har fått rapport etterpå om at den ekte iPhonen passer perfekt oppi:o)
Her er et lite stemningsbilde fra bursdagskortlaging forresten. Bevis på at både Quickutz-tanga og restepapiret blir brukt!;o)
Jepp - det er 40 40-tall der...

Ellers - jeg strikker og hekler fremdeles. På søndag la Boop/Malin ut et mønster på Minneriket, på ei strikka kopptue, med oppfordring om å strikke. Jeg hadde bomullsgarn og pinner liggende klare, for jeg hadde tenkt å strikke kopptue uansett (det raser en liten kopptuefeber rundt på div. blogger jeg leser for tida, nemlig. Blir smitta, jeg óg...) Sånn ble kopptua mi (rett fra pinnene, ikke dampet eller strukket eller festa tråder engang).
 
Strikka i PT Petunia på pinner nr. 4.
Etterpå kjøpte jeg et blått nøste og strikka ei med bare et større hjerte på. Artig med sånne fort-gjort-prosjekter!:o) Men nå skal jeg konsentrere meg om pleddet og kofta mi igjen, tror jeg.

Takk for besøket, og ha ei strålende helg! Jeg skal kjøpe meg en diiiger blomsterbukett og ei flaske vin!:o)

torsdag 4. februar 2010

7 ting om meg

Jeg fikk en award for noen dager siden av Hege*. Hyggelig det:o) Men den går altså bl.a. ut på å "fortelle 7 interessante fakta om deg selv". Nuvel - det med interessante er ikke så helt lett, men her er 7 ting i det minste(som jeg ikke tror jeg har nevnt før i sånne anledninger)...

1. Jeg syns Kardemommeloven er en fin leveregel:o)

2. Jeg har vært på middag med kong Harald (mens han enda var kronprins riktignok, men...)
3. Jeg har 1 lillebror, 3 storebrødre og 1 storesøster
4. Liker ikke øl.
5. Jeg elsker de norske årstidene! Tror jeg hadde kjeda meg ihjel av "sommer hele året"-klima.
6. Jeg var 5,1 kg og 58 cm ved fødselen. Har aldri vært liten og sped, nei...
7. Sist jeg trente var aerobics i Arkhangelsk på midten av 90-tallet, men jeg tenker daglig at jeg burde begynne med et eller annet. Hadde det bare ikke vært så kjedelig...

Jeg sender awarden videre til dem som føler for å dele 7 fakta om seg sjøl:o)

mandag 1. februar 2010

Minialbum - januar

Den observante leser husker kanskje at jeg mumla noe om et scrappeprosjekt for 2010 i årets første innlegg. Nemlig et minialbum hver måned. Vel, den første måneden er gått - og jeg har faktisk et minialbum å vise fram:o) Meeen det er egentlig litt juks, for det har ligget her nesten ferdig et år eller så... Menmen, det var det jeg rakk - og jeg har i det minste gjort det helt ferdig!
Albumet er fra et prosjekt jeg hadde høsten 2008 - Dokumentér ei uke. Jeg hadde med meg kameraet overalt i ei uke, og tok bilder av litt av hvert. Heldigvis gjorde jeg tekstinga med en gang også, ellers hadde det vel neppe blitt noe album i det hele tatt...
Vel - her er iallefall noen av sidene. Har brukt svart 8x8 tjukk kartong fra Panduro. På omslaget er det tapet kjøpt på Scrappegodis. Ellers er det brukt hvit Bazzill og printer og litt farga kartong som matter. Clean and simple altså:o)





Jeg har planen klar for februar. Da blir temaet ei reise jeg har vært på. Det er vel bare å begynne - denne måneden er jo enda kortere...